miniTrips.lt gyvenviečių gidas

„miniTrips“ gyvenviečių gidas – 2017 m. gruodį startavęs projektas, kurio tikslas – surinkti kuo daugiau informacijos apie įvairias Lietuvos gyvenvietes, pateikti rekomenduojamus maršrutus, lankytinų objektų aprašymus vienoje vietoje.

Keliaudami pastebėjome, jog kai kurie turizmo informacijos centrai dažnai pateikia neypač tikslią informaciją – lankytinus objektus sužymi tik apytikslėse vietose, nepateikia visų objektų, kurie, mūsų manymu, yra įdomūs ar gali būti naudingi apsilankymo metu. „miniTrips“ projekte kiekvienai didesnei Lietuvos gyvenvietei stengiamasi pateikti po atskirą skiltį pilną informacijos, kuri aktuali mėgstantiems keliauti ar dar tik ketinantiems pradėti Lietuvos apylinkių pažintis. Visas gyvenvietes, kurių informaciją galite rasti projekte, pastaraisiais metais esame aplankę ir patys.

Užsukite: www.minitrips.lt

 

Tinklaraštis

„miniTrips“ tinklaraštis – savo gimtąją šalį pažinti trokštančios grupės vilniečių kuriamas vienadienių kelionių aprašymų projektas, startavęs 2014 m. liepos 1 d.

Kartais atrodo, jog tradicinis nuvykimas į miesto centrą ar pasivaikščiojimas savo mikrorajone bus toks pats nuobodus, kaip ir sėdėjimas namuose. Ką daryti tuomet? Metas keisti kryptį ir keliauti toliau! Tereikia apsidairyti ir pamatysite, jog už nedidelę sumą, kurią išleistumėte vakarą leisdami miesto kavinėse, restoranuose ar baruose, galite susikurti gana neblogą pažintinę vienos dienos ekskursiją į apylinkes ir pažinti savo gimtąją šalį iš arčiau.

Pagrindinė „miniTrips“ tinklaraščio dalis skirta trumpų, vienadienių kelionių po Lietuvą aprašymams. Tikslas – pamatyti kuo daugiau per vieną dieną.

Užsukite: keliones.bernex.lt